Tulosta

Me olemme Aditro

Me Aditrolla ymmärrämme asiakkaidemme tarpeen tehostaa toimintojaan, pystyä nopeasti vastaamaan muuttuvaan liiketoimintaympäristöön ja hyödyntämään HR-, palkka- ja taloushallintoa strategisemmin. Ainutlaatuisesta asemastamme johtuen pystymme tukemaan asiakkaitamme näissä tarpeissa.

Aditro on lyömätön digitaalisten, automatisoitujen liiketoimintaprosessien osaaja

Tarjoamme innovatiivisia, joustavia palveluja ja ratkaisuja, osaavia tekijöitä sekä tehokkaita prosesseja, vapauttaen siten asiakkaamme keskittymään omiin strategisiin liiketoimintoihinsa.

Käyttäjäystävälliset, roolipohjaiset ratkaisut

Käyttäjäystävälliset, roolipohjaiset ratkaisumme tarjoavat sekä työntekijöille, esimiehille että asiantuntijoille oikeanlaiset työkalut tuottoisaan työntekoon, sekä luontevan käyttäjäkokemuksen niiden parissa. Työkaluillamme luot työpäivästäsi mahdollisimman sujuvan innovatiivisella käyttäjärajapinnalla, johon pääset käsiksi eri päätelaitteilla.

Yli 1 300 taitavaa Aditro-ammattilaista palvelevat yli 12 000 asiakasta tavoitteenaan luoda ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja lisäarvoa. Olemme läsnä ja lähelläsi liiketoiminnan tukea varten aina kun tarvitset. Puoli vuosisataa pohjoismaista johtajuutta HR- ja taloushallinnosta on opettanut meille miten voimme helpottaa työpäivääsi ja vapauttaa voimavarojasi niin, että pääset keskittymään omaan liiketoimintaasi.

Aditro - Our focus benefits yours.

Open

Aditron ohjelmistojen neuvontapalvelut

Voit jättää meille palvelupyynnön

  • Sähköisen neuvontapalvelun kautta. Käyttäjätunnus ja salasana avataan asiakkaiden pääkäyttäjille käyttöönottoprojektin yhteydessä. Asiakassivujen sisäänkirjautumissivulla voit myös tilata uuden käyttäjätunnuksen, tai uuden salasanan unohtuneen tilalle.
  • Soittamalla ohjelmistojen tukipalveluun 020 717 7800 maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 16.00.