HR- ja palkkahallinnon ulkoistaminen

Tarjoamme palveluita, joiden avulla kaikki henkilöstö-, palkka- ja matkustuksenhallinnan operatiiviset tehtäväsi voidaan hoitaa turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä vaatii erityisosaamista, jota on jatkuvasti päivitettävä lakien ja työehtosopimusten muuttuessa. Meillä on se osaaminen  ja kokemus!

Rutiinien hoitaminen vaatii myös tehokkaita tietojärjestelmiä sekä niihin liittyvän osaamisen ylläpitämistä. Me tunnemme myös järjestelmät!

Hyödyt asiakkaalle

  • mahdollisuus keskittyä ydinliiketoimintaan
  • liiketoiminnan tarpeita vastaavat tukipalvelut
  • tarkempi kustannusten ja laadun seuranta
  • kustannusten ennustettavuus ja joustavuus
  • itsepalvelun lisääntyminen
  • tarvittava osaaminen aina käytettävissä
  • toimintojen jatkuva kehittyminen

”Yhdeltä luukulta” kaikissa Pohjoismaissa ja Virossa

Hoidamme palvelun samoin laatukriteerein kaikissa Pohjoismaissa ja Virossa. Tarjoamme kaikki palvelut yhdellä sopimuksella maasta, kielestä ja työehtosopimusviidakosta riippumatta. Yhden sopimuksen malli hyödyntää myös volyymiedut ja yhdessä voimme kehittää ja yhdenmukaistaa palveluprosesseja koko organisaation laajuisesti, kaikissa maissa - huomioiden kuitenkin paikalliset erityispiirteet. 

Pohjoismaiden suurin – 45 vuoden kokemuksella!

Aditron asiantuntijoilla on vuosien kokemus henkilöstö-, palkka- ja matkustuksenhallinnan ulkoistuspalveluista. Roolimme sekä eturivin järjestelmätoimittajana että liiketoimintapalvelujen tarjoajana tukevat toisiaan, ja takaavat asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelun.

Tiesitkö, että yhteistyössä kumppanimme SD Worx:in kanssa palvelemme asiakkaitamme 27 maassa. Tämä tekee meistä koko Euroopan kattavan ulkoistuskumppanin!

 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 020 717 7111, sähköpostitse myynti@aditro.com