Ura Aditrolla

Mikä Sinulle on tärkeää valitessasi työnantajaa?

Me voimme kertoa sinulle, että Aditro on Pohjoismaiden johtava henkilöstö- ja taloushallinnon ratkaisujen toimittaja tai että palveluksessamme on noin 800 asiantuntijaa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Virossa.

Pitää paikkansa, mutta Sinä haluat varmasti tietää: ” Mikä tekee Aditrosta oikean työpaikan juuri minulle?”

Aditron työntekijät toimivat hyvin erityyppisissä tehtävissä mm.  tuotepäällikköinä, myyjinä , HR-asiantuntijoina, taloushallinnonkonsultteina,  sovellusasiantuntijoina, palkanlaskijoina, controllereina, projektipäälliköinä sekä testaajina. Me voimme tarjota useita hyvin erityyppisiä ja kiinnostavia urapolkuja useiden eri tuotteiden parissa. Haluamme myös aktiivisesti ohjata työntekijöitämme hakemaan ja löytämään oman polkunsa Aditrossa.
 
Me emme ainoastaan hae kokeneita ammattilaisia asiantuntijatehtäviin, vaan haluamme myös rekrytoida ihmisiä, joissa näemme potentiaalia ja paloa kehittyä jatkuvasti. Aditro voi tarjota Sinulle tilaisuuden kehittää ja jakaa omaa osaamistasi ja tarttua tilaisuuden tullen rohkeasti uusiin haasteisiin saavuttaaksesi jotakin enemmän. Asiakkaidemme ollessa julkisia ja yksityisiä, isoja ja pieniä organisaatioita eri toimialoilta, meistä on tärkeää, että meille hakee ihmisiä erilaisilla taustoilla ja kokemuksilla. Vain siten me voimme aidosti väittää tuntevamme asiakkaidemme talous- ja HR-prosessit! 

Varmistaaksemme menestyksen myös tulevaisuudessa, haluamme työntekijöidemme pysyvän osaavina ja tyytyväisinä.  Koulutamme työntekijöitämme mm. standardeihin ja teknologioihin, kuten ITIL, Scrum ja .NET sekä kehitämme esimiestemme ja asiakasrajapinnassa toimivien henkilöidemme ammattitaitoa.

Aditro haluaa olla hyvä työnantaja ja uskomme myös olevamme sellainen. Miksi työntekijämme muuten pysyisivät Aditrolla keskimäärin yli 10 vuotta?