Henkilöstöhallinto: Aditro HRM Suite

Henkilöstöhallinto

Aditro HRM Suite on henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisu. Se on pohjoismaisten organisaatioiden tarpeisiin kehitetty ja koostuu eri HR prosessien hoitamiseen suunnitelluista moduuleista, jotka integroituvat saumattomasti toisiinsa. Ratkaisu sisältää uusia moderneja työvälineitä esimerkiksi rekrytointiintyösuhteen elinkaaren hallintaan, suorituksen johtamiseen ja palkanlaskentaan. Aditron HRM Suite on helppo ottaa käyttöön moduuleittain asiakkaan tarpeiden kasvaessa.

 

Ratkaisu palvelee koko organisaatiota
Ratkaisussa on erityisesti panostettu käyttäjäystävällisyyteen ja yhtenäiseen Master-tietojärjestelmään. Helppo roolipohjainen käyttöliittymä tehostaa niin esimiesten, työntekijän kuin HR -ammattilaisen ajankäyttöä. Kustannustehokkuutta tuo Master-järjestelmämme integroituminen organisaation muihin järjestelmiin. Näin säästetään myös ylläpitotyössä.

 

Paremman HR-työn ydin koko organisaatiossa
Henkilöstön perustiedot tallennettaan vain kerran, minkä jälkeen tieto on saatavilla eri HR-prosessien tarpeisiin. Näin varmistetaan myös tiedon oikeellisuus ja oikea-aikaisuus ja lisäksi vähennetään ylläpitotyötä.

 

Joustavasti pilvipalveluna
Hankkimalla ratkaisun pilvipalveluna (SaaS) säästä IT-investoinneissa ja varmistat järjestelmän toimivuuden yllättävissäkin tilanteissa. Pilvipalvelusta maksat käytön mukaan ja se joustaa organisaation muutostilanteissa.