Ulkoistuspalvelut

Aditron ulkoistuspalvelut

Tarjoamme palveluita, joiden avulla kaikki henkilöstö-, palkka- ja matkustuksenhallinnan operatiiviset tehtäväsi voidaan hoitaa turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä vaatii erityisosaamista, jota on jatkuvasti päivitettävä lakien ja työehtosopimusten muuttuessa. Meillä on se osaaminen  ja kokemus!

Rutiinien hoitaminen vaatii myös tehokkaita tietojärjestelmiä sekä niihin liittyvän osaamisen ylläpitämistä. Me tunnemme myös järjestelmät!
 

”Yhdeltä luukulta” kaikissa Pohjoismaissa ja Virossa

Hoidamme palvelun samoin laatukriteerein kaikissa Pohjoismaissa ja Virossa. Tarjoamme kaikki palvelut yhdellä sopimuksella maasta, kielestä ja työehtosopimusviidakosta riippumatta. Yhden sopimuksen malli hyödyntää myös volyymiedut ja yhdessä voimme kehittää ja yhdenmukaistaa palveluprosesseja koko organisaation laajuisesti, kaikissa maissa - huomioiden kuitenkin paikalliset erityispiirteet. 
 

Pohjoismaiden suurin – 45 vuoden kokemuksella!

Aditron asiantuntijoilla on vuosien kokemus henkilöstö-, palkka- ja matkustuksenhallinnan ulkoistamispalveluista. Roolimme sekä eturivin järjestelmätoimittajana että liiketoimintapalvelujen tarjoajana tukevat toisiaan, ja takaavat asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelun. Yhteistyössä kumppanimme SD Worx:in kanssa palvelemme asiakkaitamme yli 27 maassa. Tämä tekee meistä koko Euroopan kattavan ulkoistuskumppanin!

 

Aditro HR-Vakio

Ratkaisu operatiivisten HR-tehtävien tehokkaaseen hoitamiseen.

Aditro PalkkaVakio

Ratkaisu organisaatioiden palkkahallinnon tarpeisiin

Aditro MatkaVakio

Ratkaisu matkustuksenhallintaan

Kaipaatko apua henkilöstö- ja palkkahallinnon palvelukeskuksen kehittämiseen?

 

Tiesitkö, että Aditrolle on ulkoistettu yli 200.000 palkkalaskelmaa Pohjoismaissa!