Ulkoistuspalvelut

Aditron ulkoistuspalvelut

Ulkoistamalla henkilöstö- tai palkkahallinnon osa-alueita säästät aikaa, tehostat toimintaasi ja saat asiantuntija -apua prosessiesi uudistamiseen. Tarjoamme palveluita, joiden avulla kaikki henkilöstö-, palkka- ja matkustuksenhallinnan operatiiviset tehtävät voidaan hoitaa turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä vaatii erityisosaamista, jota on jatkuvasti päivitettävä lakien ja työehtosopimusten muuttuessa.

Aditro on Pohjoismaiden johtava liiketoimintaprosesseja tukevien ratkaisujen toimittaja henkilöstö- ja taloushallinnon alueilla. Aditron kokonaisvaltaiset ratkaisut perustuvat uusinta tekniikkaa hyödyntävään teknologiaan ja jatkuvan kehittämisen periaatteeseen. Tarjoamalla ulkoistus- ja konsultointipalveluita Aditro toteuttaa ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita keskittymään ydintoimintoihinsa, säästämään kustannuksia ja lisäämään tehokkuutta sekä tätä myötä parantamaan kilpailukykyään. Jo yli 45 vuotta toiminut Aditro tukee palveluillaan tuhansia asiakkaita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Asiakkaamme luottavat meihin, sillä Aditro toimittaa noin 2,4 miljoonaa ulkoistettua palkkalaskelmaa vuodessa eri toimialoilla toimiville asiakkaille Pohjoismaissa.

Yhdellä sopimuksella Pohjoismaissa ja Virossa

Hoidamme ulkoistuspalvelun samoin laatukriteerein kaikissa Pohjoismaissa ja Virossa. Tarjoamme kaikki palvelut yhdellä sopimuksella maasta, kielestä ja työehtosopimusvaihtoehdoista riippumatta. Yhden sopimuksen mallilla hyödynnettävissä on myös volyymiedut ja yhdessä voimme kehittää ja yhdenmukaistaa palveluprosesseja koko organisaation laajuisesti, kaikissa maissa - huomioiden kuitenkin paikalliset erityispiirteet.

Pohjoismaiden suurin – 45 vuoden kokemuksella!

Aditron asiantuntijoilla on vuosien kokemus henkilöstö-, palkka- ja matkustuksenhallinnan ulkoistamispalveluista. Roolimme sekä eturivin järjestelmätoimittajana, että liiketoimintapalvelujen tarjoajana tukevat toisiaan, ja takaavat asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelun. Yhteistyössä kumppanimme SD Worx:in kanssa palvelemme asiakkaitamme yli 27 maassa. Tämä tekee meistä koko Euroopan kattavan ulkoistuskumppanin!
 

Tiesitkö, että Aditrolle on ulkoistettu yli 200.000 palkkalaskelmaa Pohjoismaissa?