Vahvaa osaamista HR- ja palkkahallinnon ulkoistamiseen

Palkkahallinnon ulkoistaminen

Ulkoistuspalveluiden markkinajohtaja Aditro tarjoaa vakioidut HR- ja palkkahallinnon prosessit ja toimintamallit sekä parhaat käytännöt – voit huoletta luottaa osaamiseemme ja pitkäaikaiseen kokemukseemme!

HR- ja palkkahallinnon ulkoistaminen on riskitöntä yrityksellesi – me huolehdimme, että saatavillasi on aina tarvittava osaaminen. 

Tiesitkö, että Aditrolle on ulkoistettu kuukausittain yli 200.000 palkkalaskelmaa Pohjoismaissa?

Laatua, kustannustehokkuutta ja uusinta teknologiaa 

Meille ulkoistusprosessien tehokkuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja panostamme uusimpaan teknologiaan sekä jatkuvaan kehittämiseen. Arvioimme prosessejamme jatkuvasti ja hyödynnämme Lean – periaatteita palvelutuotannossamme. Haluamme tehdä oikean määrän oikeita asioita oikeaan aikaan – tämän asiakkaamme huomaavat erityisesti palvelun laadussa sekä kustannustehokkuudessa.

Korkea prosessien sähköisyysaste ja jatkuvasti kehittyvät työkalut ja menetelmät varmistavat, että hallussasi on aina uusinta teknologiaa hyödyntävä palveluprosessi.

Paras ratkaisumalli juuri sinun yrityksellesi 

Ulkoistuspalveluihimme liitettävät palvelut ja toiminnot liittyen työajanhallintaan, henkilödatan käsittelyyn tai esimerkiksi sähköiseen arkistointiin kuuluvat luonnollisesti Aditron palvelutarjoamaan. Rakennamme juuri Sinun organisaatiotasi palvelevan ratkaisumallin!

Ulkoistuspalvelun palvelusisältö mukautuu tarpeisiisi ja kuukausittain toistuvassa ulkoistuspalvelussa kustannukset ovat ennustettavissa – saat selkeästi sovitun palvelusisällön kiinteään hintaan!

Standardimuotoisella yhteistyömallilla asiakkaan ja ulkoistuspalvelun välillä turvataan yhteistyön ja kommunikoinnin sujuvuus sekä päivittäisellä tasolla että jatkuvan kehityksen näkökulmasta.

Yhden sopimuksen volyymietu kaikissa Pohjoismaissa sekä Virossa 

Palvelemme asiakkaitamme yhdellä sopimuksella kaikissa Pohjoismaissa sekä Virossa. Yhden sopimuksen mallilla hyödynnettävissä on myös volyymiedut ja yhdessä voimme kehittää ja yhdenmukaistaa palveluprosesseja koko organisaation laajuisesti, kaikissa maissa - huomioiden kuitenkin paikalliset erityispiirteet.

HR- palkkahallinnon ulkoistamisen hyödyt yrityksellesi

  • mahdollisuus keskittyä ydinliiketoimintaan
  • liiketoiminnan tarpeita vastaavat tukipalvelut
  • tarkempi kustannusten ja laadun seuranta
  • kustannusten ennustettavuus ja joustavuus
  • tarvittava osaaminen aina käytettävissä

 

Katso asiakkaamme kertomus kokemuksistaan Aditron ulkoistuspalveluista

 

 

 

 

 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. 
Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 020 717 7111, sähköpostitse myynti@aditro.com