Tapamme tehdä töitä

Kasvumme perustuu asiakkaidemme menestymiseen. Siinä yksi tekijä, jonka vuoksi uskomme vahvasti kumppanuuteen. Kumppanuuteen, jonka rakennusaineina ovat luottamus, terveet liiketoimintaperiaatteet ja aito win-win –ajattelu.

Olemme erikoistuneet ratkaisuihin, jotka tuottavat asiakkaillemme kaksi keskeistä etua: tehokkuuden varmistaminen ja maksimointi sekä prosessien sujuva hallinta kaikissa tilanteissa. Molemmat ovat tärkeitä. Vaihtamalla vanha järjestelmä uuteen on saavutettava selkeää, mitattavaa hyötyä. Mutta se ei saa tapahtua hallittavuuden kustannuksella. Palvelumme todellinen voima on siinä, että tiedät koko ajan mitä tehdä ja milloin.

Osaaminen

Aditron osaaminen, kokemus ja resurssit ovat käytettävissäsi henkilöstö- ja taloushallinnon kehittämisessä, palvelujen organisoinnissa, suunnittelussa ja implementoinnissa.

Ratkaisut

Aditrolta saat tarvitsemasi ohjelmistot ja palvelut, jotka täyttävät sekä tämän päivän että tulevat vaatimuksesi: yksittäiset tuotteet tai laajemmat kokonaisuudet, tarpeesi mukaisesti.

Ulkoistaminen

Ulkoistamalla sovitut osat organisaatiosi toiminnoista lujitat sen vahvuuksia. Aditron kumppanina nautit tehokkaista ja luotettavista palveluista ja voit turvallisin mielin keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Jatkuva kehittäminen

Nykyisten järjestelmien ja toimintamallien arviointi – ovatko ne edelleen tuottava investointi vai aiheuttavatko enemmänkin kustannuksia kuin hyötyjä? Kun on aika uudistua, Aditro on valmis ottamaan vastuun ja syventämään kumppanuutta.